Hoppa till sidans innehåll

SvSF rekommenderar Svenskalag.se

07 APR 2022 16:05
I och med att Riksidrottsförbundet (RF) fr.o.m. 1 januari 2023 inte längre kommer erbjuda kostnadsfria hemsidor till föreningar och förbund har Svenska Skyttesportförbundet (SvSF) undersökt olika alternativ och valt att rekommendera Svenskalag.
  • Uppdaterad: 07 APR 2022 16:05

Vad passar skyttesportföreningar bäst?

Vi har tittat på flera olika system och även haft samtal med ett antal leverantörer. Detta har resulterat i att SvSF väljer att rekommendera Svenskalag, som vi bedömer passar bäst för skyttesportföreningar.

Svenskalag erbjuder hantering av hela föreningens administration där bl.a. deras hemsidelösning är kostnadsfri.

SvSF och Svenskalag inleder nu ett samarbete för att informera och göra en övergång till Svenskalag så smidig som möjligt för de skyttesportföreningar som är intresserade.

För att få en första inblick i de tjänster som Svenskalag erbjuder har de tagit fram en kort presentation på www.svenskalag.se/skyttesport/

  

Kostnadsfria digitala informationsträffar

För er som är intresserade kommer vi tillsammans med Svenskalag erbjuda två separata digitala informationsträffar där de presenterar sitt system. Informationen berör de i föreningen som ansvarar för hemsida, medlemsregister och kassör.

Tid och datum för de digitala informationsträffarna är:

Träffarna beräknas pågå i 1,5-2 timmar. Beroende på intresset kan det bli fler digitala träffar eller andra insatser senare.

  

Kom ihåg! Att välja Svenskalag är förbundets rekommendation men givetvis inget som är bindande för föreningen. Alla föreningar kan fritt välja plattform för sin hemsida, det finns gott om tjänster för hemsidor och andra föreningsadministrativa system på marknaden.

Läs mer här

Skribent: Eric Wallberg
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...