Hoppa till sidans innehåll

Stabilt skytte av Victoria Larsson i Lonato

26 APR 2022 20:50
Idag inleddes skeetskyttet i världscupen i Lonato. Victoria Larsson har fått en bra start och ligger 8:a efter första dagen med 72 träffar av 75 möjliga.
  • Skapad: 26 APR 2022 20:50

Victoria Larsson stod för stabilt skytte i damernas världscup i skeet som inleddes i dag i Lonato. Med 72 träffade duvor av 75 möjliga ligger Victoria 8:a inför dag 2. 
Dagens tre serier slutade 25, 24, 23 för Victoria som var nöjd med starten på tävlingen. 

- Ja, det har känts bra idag. Även om jag bommade tidigt i tredje serien så lyckades jag hålla ihop det, kommenterar Victoria. 

Med nya ISSF-tävlingsreglerna så går de åtta bästa skyttarna vidare till semifinal och lyckas Victoria hålla i sitt fina skytte även under onsdagen lever alltså hoppet om vidare avancemang i kamp om medaljerna.

Resultat - Skeet damer

De svenska skeetherrarna lyckades dock inte hänga med täten. Detta är ju dock deras första VC-tävlingen på väldigt länge så nog får man räkna med lite ringrost i säsongspremiären. Stefan Nilsson som inte tävlat internationellt sedan OS i Tokyo förra sommaren, ligger högst upp i resultatlistan efter första dagen med 71 träff och en 37:e placering. Strax bakom (39) återfinns Marcus Svensson på samma antal träffar. 
Henrik Jansson och Mark Binnermark fick båda med sig 69 duvor från dagens tre serier. Fortsättningen följer under onsdagen. 

Resultat - Skeet herrar


I herrarnas trap deltog Håkan Dahlby där han slutade på 64:e plats med 111 poäng. 

Resultat - Trap herrar

Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...