Hoppa till sidans innehåll

Se nya avsnittet av Träffsäkert

14 MAJ 2020 09:13
Idag, torsdag 14 maj, släppte vi ett nytt avsnitt av vårt webb-tv magasin Träffsäkert. Där bjuder vi på ett stort reportage om fältskytte 6,5. Det blir också lite luftskytte från Luleå samt en spännande nyhet från lerduvesektionen.
  • Skapad: 14 MAJ 2020 09:13INNEHÅLL I TRÄFFSÄKERT #7

Fältskytte 6,5 var en gång i tiden en folksport. Idag är utövarna betydligt färre, men lika entusiastiska för det. Medverkar gör Donald Johansson, Gustav Lövgren, samt Eva och Elin Åhlin - fyra välkända skytteprofiler som alla älskar utmaningarna som fältskyttet ger dem.  

Vi gör också ett besök i Arcushallen uppe i Luleå, där föreningarna Luleå SpSK och Luleå USKF bedriver samarbete med mellan pistol och gevär. Samarbetet har varit så givande att det mycket väl kan leda till en sammanslagning.

Vi informermerar även om lerduvesektionens nya satsning; Karantän GP och karantän Cup. Hemmabanetävlingar där deltagarna skjuter sina serier på sin hemmabana och tävlar mot andra skyttar över hela landet via sin mobiltelefon. För mer info - se nya avsnittet av Träffsäkert.

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin 


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOPBingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link