Hoppa till sidans innehåll

Kom till skott har börjat - här är priserna du har chans att vinna

20 APR 2020 13:42
Vår aktivitetstävling Kom till skott inleds idag, 20 april, och alla som är med i tävlingen har chans att vinna något av de fina priser som vi lottar ut, bl.a kaliber .22 ammunition från Lapua och en brandbox från Scandinavian Safe.
  • Uppdaterad: 20 APR 2020 13:42

Idag, måndag den 20 april, inleds vårens omgång av Kom till Skott - en aktivitestävling som alla med skyttesportappen enkelt och gratis kan vara med i och tävlingen pågår fram till den 31 maj. Tanken är att man ska tävla i lag, idealiskt är 2-6 personer, men det går även att delta individuellt eller vara fler än sex personer i laget. 
Så här gör du för att vara med och tävla i Kom till skott.Alla lag som lyckas gå i mål, dvs uppnår det antal skott som laget satt som sitt totala mål att skjuta under tävlingsperioden, kvalificerar sig till Kom till skotts vinnarlotteri där vi lottar ut ett flertal fina priser. 
Vårens omgång av Kom till skott presenteras av Lapua, Svenska Skyttesportförbundets nya samarbetspartner, och de sponsrar tävlingen med följande exklusiva priser: 1:a - 3:e pris är 2000 skott av kaliber .22-ammunition från Lapuas ammunitionssortiment som tillfaller lagets förening. Men man kan också vinna Lapuas snygga profilprodukter i den individuella lottdragningen.  


En av våra andra samarbetspartners, Scandinavian Safe, sponsrar också med ett fint pris; en brandbox från Honeywell, värde 995 kr, som tillfaller lagets förening. 

Dessutom kommer vi lotta ut ett bonuspris bland lerdduveskyttarna i tävlingen. Vi återkommer med mer info om bonuspriset.Priser som tillfaller föreningen

1:a - 3:e pris: 2000 skott av kaliber .22 ammunition från Lapuas ammunitionssortiment.

4:e pris: En brandsäker box från Scandinavian Safe (värde 995 kr)

Priser som tillfaller skyttarna i laget

1-2 pris: Profilprodukter från Lapua

3-8 pris: Profilprodukter från Svenska SkyttesportförbundetSkribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin 


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOPBingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link