Hoppa till sidans innehåll

Glöm inte av att söka Projektstöd till er förening

01 JUN 2020 14:40
Har din förening nya, kreativa idéer som kan stärka och utveckla er barn- och ungdomsidrott? Passa på att söka medel för att hitta nya träningsformer under rådande omständigheter.
  • Skapad: 01 JUN 2020 14:40

Våra tre projektområden som ska syfta till att få ungdomar att stanna kvar längre i den organiserade idrotten har fortfarande öppet för nya ansökningar.

Som vi berättat i tidigare nyhet, byter Idrottslyftet namn till Projektstöd IF med start 2020. Så har din förening nya, kreativa idéer som kan stärka och utveckla er barn- och ungdomsidrott? Tveka inte på att söka något av våra tre projektområden som ska syfta till att få ungdomar att stanna kvar längre i den organiserade idrotten.

Sedan några veckor tillbaka har Svenska Skyttesportförbundet öppnat upp för föreningar att söka stöd för utbildningar i IdrottOnline. Den första april kommer det även vara möjligt att söka för ytterligare projekt. Dessa ligger under rubriken Få ungdomar att stanna kvar i den organiserade idrotten och de tre inriktningarna är:

Elektronikprojektet är för er som arbetar med ett projekt där inköp av till exempel elektronisk tavla är en del av projektets utformning. Observera att detta bara går att söka om föreningen idag använder papptavlor som markering. Det ska alltså vara projekt som syftar till att starta nytt och inte redan har detta i sin ordinarie verksamhet. Detta bidrag kommer år 2020 vara sökbart mellan 1/4-1/10 för att sedan öppna i januari 2021 igen.

Target Sprintprojektet är för er som är intresserade av att komplettera er verksamhet med den nya grenen Target Sprint. Ni kan i projektet söka bidrag för att köpa in 5 stycken skjutställ med fallmål (30 000 kr) samt projektledararvode på 500 kr/tillfälle. Detta bidrag kommer år 2020 vara sökbart mellan 1/4-1/10 för att sedan öppna i januari 2021 igen. För att läsa mer om Target Sprint klicka här

Fria projektet är till för er som har en projektidé om hur er förening kan utveckla sin föreningsmiljö och hur den idrottsliga verksamheten organiseras och bedrivs. Detta så att utövarna mår bra, har roligt och utvecklas under hela livet oavsett ambition, ålder, kön, prestationsnivå eller andra förutsättningar. Detta bidrag kommer år 2020 vara sökbart fram till sista december.

Er projektidé kan handla om att;
utveckla eller implementera nya tränings- och tävlingsformer för målgruppen, utveckla föreningsmiljön så att målgruppen upplever den som trygg, välkomnande och inkluderande.

För att läsa mer om Projektstöd IF, klicka er vidare här
För mer information eller frågor:

Alexander Carlsson

Föreningsutvecklare

08 – 699 63 75
This is a mailto link

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin 


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOPBingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link