Hoppa till sidans innehåll

Delta i RF:s föreningsenkät om Coronakrisens påverkan på idrottsrörelsen

24 APR 2020 11:15
Syftet med denna enkät är att skapa en översikt av de ekonomiska konsekvenser som coronakrisen innebär för idrottsrörelsen. För att delta behöver du ha en adminroll för din förenings IdrottOnline-sida.
  • Skapad: 24 APR 2020 11:15

Genom att svara på Riksidrottsförbundets enkät har ni som förening möjlighet att ge er bild av hur coronakrisen har påverkat er ekonomi och verksamhet. Enkäten är ett viktigt underlag i RF:s dialog med regeringen och kommunen för kommande stödinsatser. Du hittar enkäten på denna länk

Behöriga att fylla i enkäten är de som i IdrottOnline är registrerade med rollerna Ordförande, Kassör, Idrottsmedel firmatecknare, LOK-stödsansvarig firmatecknare eller Huvudadministratör. 

Syftet med denna enkät är att skapa en översikt av de ekonomiska konsekvenser som coronakrisen innebär för idrottsrörelsen. Enkäten är inte ett formulär för att ansöka om ekonomiskt stöd, den processen arbetar Riksidrottsförbundet med parallellt. Den sammantagna bilden av alla föreningars svar kommer att användas i dialog med regeringen och kommuner. Enkäten blir även ett underlag för övriga stödinsatser. Föreningens enskilda svar kommer inte att publiceras.

I enkäten ombeds idrottsföreningarna uppskatta de ekonomiska konsekvenser coronaviruset medfört för hela föreningens verksamhet under perioden 12 mars–30 juni, inom följande områden: 

Evenemang och tävlingar

Träningsverksamhet 

Föreningens ekonomi

Aktuella åtgärder

Se instruktioner
Mer info om hur föreningen fyller i enkäten

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin 


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOPBingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link