Hoppa till sidans innehåll

Kom till Skott 1-31 maj

22 APR 2021 13:55
Dags för vårens omgång av Kom till skott som går av stapeln mellan den 1-31 maj. Vi uppmanar alla som vill delta att följa rådande rekommendationer från FHM.
  • Uppdaterad: 22 APR 2021 13:55

Det är dags för den fjärde upplagan av vår aktivitetstävling Kom till skott, som startar den 1 maj och pågår fram till 31 maj. För att anmäla er till tävlingen behöver ni ladda hem (uppdatera) till den senaste versionen av Skyttesportappen. Instruktioner finner ni här.

Följ FHM:s rekommendationer 
För tredje gången i följd tvingas vi arrangera Kom till skott under den rådande pandemin, där vi alla har allmänna restriktioner att förhålla oss till som medför stora begränsningar i vårt idrottsutövande och rörelsefrihet. Vi inser och respekterar att detta medför att alla skyttar i landet inte har samma möjligheter att kunna delta. Vi är ändå angelägna om att genomföra denna upplaga, så att ni som har tillgång till skjutbanor kan delta i en rolig och Coronasäker aktivitet. Detta givet att Folkhälsomyndighetens råd och uppmaningar efterföljs. Vi rekommenderar därför att man, i största möjliga mån, skjuter enskilt på sin hemmabana och finns andra skyttar på plats så var noggrann med att hålla avstånd till varandra. Ta gärna med egen handsprit om det inte finns tillgängligt på anläggningen. Det går fortfarande bra att delta som ett lag, tillsammans med andra skyttar från ens förening, så länge man följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Nyhet - Individuell rankinglista 
En nyhet i vårens Kom till Skott är att vi nu introducerar en individuell rankinglista, där de 20 skyttarna med mest poäng står listade. När tävlingen avslutats så kommer dessa 20 vara med i en egen lottdragning där vinnaren får ett presentkort på 1000 kr från Scandinavian Safe. Ett presentkort som kan kombineras med deras specialerbjudande som gäller för alla som är medlem i en skytteförening knuten till Svenska Skyttesportförbundet. 
Skytten som toppar listan erhåller fem lotter, tvåan erhåller tre lotter och trean får två lotter. Övriga 17 skyttar på den slutgiltiga topp20-listan erhåller en lott vardera.

Alla lag som uppnår 100% av sin målpoäng kvalificerar sig till vårt vinnarlotteri där vi lottar ut ammunition från Lapua, som tre lag har chans att ta hem. Bland deltagande Lerduveskyttar lottar vi ut tre presentkort för 500 st. hagelpatroner från Superstar som deltagarnas föreningar erhåller.
Utöver detta lottar vi även ut ett presentkort på 1000 kr från Karl Olsson Shooting Sports. Fler priser kan tillkomma under tävlingens gång.

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

 


 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet


TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...