Hoppa till sidans innehåll

Digitala utbildningar via SISU Idrottsutbildarna och SvSF

18 MAR 2021 13:00
Coronapandemin har fått världen att ställa om till allt mer digitala lösningar, så även SISU Idrottsutbildarna som nu erbjuder allt fler helt digitala utbildningar och föreläsningar för aktiva, ledare och tränare.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2021 12:00

SISU Idrottsutbildarnas utbildningar och föreläsningar hittas på: https://www.sisuidrottsutbildarna.se/sokutbildning/

Deras utbildningar varierar från att vara fysiska, digitala eller en kombination av båda. För att endast se de digitala utbildningarna går de att sortera fram genom ”Digitala utbildningar” överst i sökrutan.

 

RF-SISU distrikten

RF-SISU distrikten som arbetar på regional och lokal nivå erbjuder nu föreningsträffar i digitalt format för att fortsätta stötta idrottsrörelsen.
RF-SISU kan hjälpa till med att komma igång med digitala möten och utbildning samt ge råd och tips om digitala årsmöten, på RF:s webbplats finns en vägledning för föreningar som vill genomföra årsmötet digitalt.

 

Kostnadsfria digitala utbildningar

SISU Idrottsutbildarna erbjuder vissa kostnadsfria digitala utbildningar och webbsidor med information och kunskap som du kan ta del av på egen hand:

Lärgruppsledare, kostnadsfri

Introduktionsutbildning för föreningsledare

Introduktionsutbildning för tränare

Psykisk hälsa: Ledare som lyssnar

Idrotten vill

Inkluderande idrott

 

Svenska Skyttesportförbundet

I SvSF:s Utbildningsportal samlas våra digitala utbildningar som du kan gå närhelst det passar, för tillfället finns följande utbildningar:

Vi arbetar just nu för fullt med att ta fram fler Introduktionsutbildningar och Steg 1 som är första steget i ledar- och tränarstrukturen, utbildningarna kommer lanseras löpande allteftersom de blir klara.

Gevär- och Pistolsektionen håller tillsammans repetitionsutbildningar för C-domare vars licens håller på att gå ut eller gick ut senast 2018, utbildningarna hålls tisdagen den 30:e mars och onsdagen den 5:e maj.

SvSF har under vintern arrangerat digitala föreläsningar i SäkB och utifrån dessa arbetar vi med att ta fram informations- och utbildningsmaterial.

Skribent: Eric Wallberg
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

 


 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet


TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...