Hoppa till sidans innehåll

Topp 8 och tangerat personbästa för Mathilda Johansson på EM

13 SEP 2019 16:35
Skeetskytten Mathilda Johansson slutade på en meriterande åttonde plats i EM:s damjuniortävling efter att ha skjutit tangerat personbästa. Även de svenska skeetherrarna sköt bra idag och samtliga hänger med i toppen efter första dagens två serier.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2019 16:35

Mathilda Johansson slutade på en hedersam åttonde plats i skeetklassen för damjuniorer på EM. 
"Mathilda gör en jättebra tävling och tangerar sitt personbästa på 111. Att hon avslutar med en stark 24 gör inte saken sämre", kommenterar Jonas Edman och fortsätter: 

"På seniorsidan gör Victoria Larsson en jämn och bra tävling utan någon dålig serie. Tyvärr tappar hon någon eller några duvor i varje serie vilket i längden blir för dyrbart om man ska vara med i toppen och kriga. Men totalt sett kan våra tjejer ändå vara nöja med sina insatser." 

Idag startade även herrarnas skeet med två serier och vi har totalt sex aktiva med; tre seniorer och lika många juniorer. Stefan Nilsson och Henrik Jansson har 49 och Marcus Svensson är hack i häl med 48. Det ser bra ut för hela herrlaget med andra ord. Våra herrjuniorer sliter lite mer. Isac Parkner har 46, vilket är bra. Johan och Anton Svahn har det lite tyngre med 43. Vi tar nya tag i morgon.

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WEBBSHOPSAMARBETSPARTNERS

 Norma Logo www
SponsorerVÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link