Hoppa till sidans innehåll

Se nya avsnittet av Träffsäkert

24 SEP 2019 07:00
Idag, 24 sept, släpper vi den femte upplagan av vårt webb-tv magasin Träffsäkert och i detta avsnitt bjuds det bl.a på reportage om Instagramprofilen "My Shooting Journey" och viltmålsjunioren Oscar Eliasson.
  • Uppdaterad: 24 SEP 2019 07:00


Går inte videon att spela upp? - Klicka här

Nu finns ett sprillans nytt avsnitt av Träffsäkert att se på vår youtube-kanal, du som har laddat ned Skyttesportappen kan även streama vårt webb-tv magasin direkt i appen. 

Avsnitt fem innehåller tre reportage samt lite underhållande bonusmaterial från inspelningen av vår reklamfilm för Skyttesportappen där ett flertal välbekanta skyttar ställde upp och medverkade. 

Reportagen i Träffsäkert #5

PROFILEN
Andrea Maria Neira hade aldrig hållt i ett gevär tidigare när hon i januari i år provade på lerduveskytte för första gången. Genast blev hon helt "hooked" - som hon själv uttrycker det - och bestämde sig för att satsa på att bli en av Sveriges främsta Sportingskyttar på damsidan. Hon drog också igång ett instagramkonto, som nu - på bara drygt ett halvår - följs av över 11.000 personer (att jämföra med Skyttesportförbundets Instagram som idag har ca 1850 följare).  

UTBILDNING
Just nu pågår ett omfattande arbete med att digitalisera våra skytteutbildningar. Intervju med Eric Wallberg, som har projektanställts på SVSF för att utföra arbetet.

LANDSLAGSKOLL
I somras kom han hem med fyra medaljer från viltmåls-EM (50m) i Ungern. Vår reporter Håkan Erwing reste till Hylte för att träffa 16-årige viltmålsjunioren Oscar Eliasson.

BONUS
Vi bjuder även på ett gäng roliga bloopers från inspelningen av reklamfilmen för vår Skyttesportapp, där bl.a Johan Backe och Therese Lundqvist bjuder på sig själva. 

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WEBBSHOPSAMARBETSPARTNERS

 Norma Logo wwwSponsorerVÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link