Hoppa till sidans innehåll

Så använder du Zoom för digitala möten

25 MAR 2020 17:03
I dessa Coronatider måste vi alla göra vad vi kan för att minska smittspridningen. Att hålla sina möten digitalt är ett sätt att bidra. Svenska Skyttesportförbundet använder Zoom och vill ni också använda denna tjänst hjälper vi er komma igång.
  • Uppdaterad: 25 MAR 2020 17:03

Just nu påverkas vi alla i vår vardag av Coronaviruset och vi måste hjälpas åt att göra vad vi kan för att begränsa smittspridningen så mycket det bara går. En sak man kan göra för att minimera smittorisken är att välja att hålla sina arbets- eller föreningsmöten digitalt istället för att träffas i en lokal. 

På Svenska skytteförbundet har vi börjat hålla alla våra möten digitalt sedan några veckor tillbaka och vi använder oss utav en tjänst som heter Zoom, som vi vill tipsa er om. För att underlätta har vi här satt ihop instruktioner för hur ni gör för att ladda ned och börja använda det digitala mötesrummet. Instruktionerna finns både som video och pdf
Det finns även ett flertal andra alternativ till Zoom, som t.ex Teams och Skype, som fungerar minst lika bra att använda för detta ändamål. 

Ladda ned Zoom här

Pdf med instruktioner för Zoom

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP

VÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link