Hoppa till sidans innehåll

Priserna spikade i vår Kom till Skott-tävling

29 OKT 2019 10:30
Nu har vi spikat vilka priser som ligger i potten i vår nya Kom till Skott-tävling som avslutas nu på torsdag den 31 okt. Samtliga lag som lyckas gå i mål kvalificerar sig till vår utlottning av dessa priser.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2019 10:30

Torsdagen den 31 okt är sista dagen på vår nya aktivitetstävling Kom till skott. Samtliga lag som lyckats ”gå i mål” (uppnått 100% eller mer), före tiden löper ut, kvalificerar sig till utlottningen av våra fina priser som vi nu äntligen kan presentera i närmare detalj. 
Vi vill särskilt tacka Karl Olsson Shooting Sport, Monard, Sportec och Scandinavian Safe som sponsrar med några av priserna. 

En av våra grundtankar med Kom till Skott är att det ska vara en återkommande social happening ute i föreningarna som ska bidra till ökad laganda/kamratskap och samtidigt sporra träningsfliten.  Därför belönas lag med fler deltagare med extra lotter i lottdragningen. Lag med en-två deltagare får en lott. Lag med tre-fyra deltagare får två lotter och lag med fem-sex deltagare får tre lotter.

Själva lottningen kommer filmas och läggas upp på skyttesport.se, i skyttesportappen samt på vår facebook-sida. Vi kommer där att dra tolv olika vinnare; sex lag vinner ett fint pris till sin förening och sex lag vinner Svenska Skyttesportförbundets nya snygga profilprodukter. Detta ligger i prispotten:

PRISER NI KAN VINNA TILL ER FÖRENING
1. En landslagsmeriterad skytt kommer till er förening och håller i en träning för era medlemmar. Alltihop filmas och blir ett trevligt föreningsreportage i vårt webb-tv magasin Träffsäkert.

2. Studiedag på Skyttegymnasiet i Sävsjö. En ledare från er förening får ta med sig två-tre juniorer och åka till Aleholm där ni får vara med och träna under en dag med eleverna på Aleholm.

3: Presentkort på 1000 kr från Karl Olsson Shooting Sport


4. Presentkort på 1000 kr från Monard


5. Presentkort på 1000 kr från Sportec


6. Brandbox från Scandinavian Safe, värde 995 kr.PRISER TILL LAGETS DELTAGARE
Varje deltagare i laget får:
1. Tygkasse + hörselkåpor (3M Peltor) från SvSF
2. Tygkasse + termos från SvSF
3. Tygkasse + paraply från SvSF
4. Tygkasse + handduk från SvSF
5. Tygkasse + vattenflaska från SvSF
6. Tygkasse från SvSF

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WEBBSHOPSAMARBETSPARTNERS

 Norma Logo wwwSponsorerVÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link