Hoppa till sidans innehåll

Premiär för vår nya tävling Kom till skott

27 SEP 2019 10:43
På tisdag den 1 oktober startar vår nya aktivitetstävling Kom till skott där alla som laddat hem Skyttesportappen kan vara med. Du tävlar i lag tillsammans med vänner i din förening. Tävlingen går ut på att skjuta flitigt under oktober månad.
  • Uppdaterad: 27 SEP 2019 10:43Kom till Skott
är ett initiativ från Svenska Skyttesportförbundet vars syfte är att skapa en rolig och social aktivitet ute i föreningarna som sporrar träningsmotivationen och samtidigt locka fler skyttar att ladda hem vår nya skyttesportapp. Tävlingen kommer arrangeras två gånger/år; höst och vår. Första upplagan startar 1 oktober och pågår fram till 31 oktober.

Allt du behöver göra för att vara med är att ladda hem Skyttesportappen och skapa ett användakonto där. Klicka sedan på Kom till Skott. Du kan skapa ett eget lag och bjuda in dina klubbkamrater att vara med, eller ansluta till ett lag som någon vän i din förening har registrerat och bjudit in dig till. Ni kan vara 2-6 medlemmar i laget. 

Uppdatera appen till nya versionen
Viktigt att ni uppdaterar skyttesportappen till den senaste versionen. Du uppdaterar appen på Google Play om du har Android och på App Store om du har en iPhone.
Den uppdaterade versionen innehåller utökade funktioner för lagadminsistrering. Du kan t ex byta namn på ditt lag, lägga till och ta bort lagmedlemmar och ta bort ditt lag från tävlingen (Laget försvinner dock enbart helt och hållet om ni inte rapporterat in några skott, annars står laget kvar). Dessutom får du notiser i appen om din egen och ditt lags aktivitet i Kom till skott. Med notiserna håller du koll på dina utmärkelser, när en lagmedlem rapporterar in skott till lagets pott samt lagets ranking i tävlingen. 

1000 poäng/lagmedlem för att gå i mål
För att ert lag ska gå i mål krävs det att laget uppnår ett genomsnitt på 1000 poäng/lagmedlem. Är ni två i laget måste ni tillsammans uppnå 2000 poäng, är ni tre stycken gäller 3000 poäng o.s.v. 
Antalet skott du skjuter omvandlas i appen till poäng. Hur många poäng dina skott ger beror på vilken gren/disciplin du skjuter. 
Poängen är baserad på det antal skott som utgör en grundomgång på tävlingsmatch inom den disciplinen. 

Exempel:
Skeet: 125 skott = 100 poäng 
Nordisk Trap: 100 skott = 100 poäng
10m luftgevär junior sittande: 40 skott = 100 poäng
10 m luftpistol: 60 skott = 100 poäng
300 m gevär liggande: 60 skott = 100 poäng

När ni uppnåt 100% av er förutbestämda pott har ert lag kvalificerat sig till vår utlottning av priser. 

Läs mer om tävlingsreglerna och priserna här

Ladda hem appen på App Store:
Skytteportappen för iPhone

Ladda hem appen på Google Play:
Skyttesportappen för Android
Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WEBBSHOPSAMARBETSPARTNERS

 Norma Logo wwwSponsorerVÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link