Hoppa till sidans innehåll

Nu är det dags att lösa tävlingslicens för 2020

23 JAN 2020 15:42
Tävlingsåret för 2020 är redan i full gång och du som tävlar i skyttesport måste lösa tävlingslicens för innevarande år. Avgiften är 300kr för seniorer och 150kr för juniorer. Du är senior från och med det år du fyller 21.
  • Skapad: 23 JAN 2020 15:42

Licensen gäller precis som vanligt 1 januari till 31 december och kostar likadant som förra året, 300kr för seniorer och 150kr för juniorer. Du är senior från och med det år du fyller 21.

Du kan betala licensen på tre sätt från och med i år:

  • Tävlingskalendern (www.indta.se): Logga in (skapa en inloggning med hjälp av email om du inte loggat in tidigare) och klicka på Licenser och följ anvisningen. Här betalar du med betal/kreditkort.
  • Swish: Betala din Tävlingslicens till nr: 1234040515, ange IID-nummer eller personnummer och vilken sektion du vill ska få pengarna. Gevär, Lerduva, Pistol eller Viltmål. Om du har skyttekort i flera discipliner och inte väljer en sektion vid betalning, så väljer vi åt dig.
  • Bankgiro: 834-7718, ange då ditt IID-nummer och sektion; Gevär, Lerduva, Pistol eller Viltmål. Om du har skyttekort i flera discipliner och inte väljer en sektion vid betalning så väljer vi åt dig.

Om du behöver hjälp med att skapa inloggning till tävlingskalendern så går det bra att kontakta oss på kansliet. IID-nummer kan föreningen eller vi här på kansliet hjälpa dig ta fram. Kom ihåg att om du gör betalning via Swish eller bankgiro så tar det längre tid att få tävlingslicensen godkänd då det arbetet görs manuellt. Betalning som sker via tävlingskalendern blir godkända direkt.

Tävlingsarrangörer ser att du har tävlingslicens.
Tävlingsarrangörer kommer liksom tidigare att kunna ta del av vem som har tävlingslicens genom att detta uppdateras löpande i tävlingskalendern. Du som skytt behöver inte ha med dig något fysiskt bevis till tävlingen, men om du nyligen har betalat licensen via bankgiro eller Swish och ska tävla, rekommenderar vi dig att ta med ett kvitto på inbetalningen. Betalar du via tävlingskalendern så syns den direkt.

Välkomna till ett nytt skytteår med Svenska Skyttesportförbundet!

Hälsningar,
Svenska Skyttesportförbundets kansli
e-post: This is a mailto link 
Tel vxl: 08- 699 63 70

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP

VÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link