Hoppa till sidans innehåll

MSB behöver din hjälp den 4 nov

09 OKT 2019 10:18
Den 4 november ska MSB spela in en informationsfilm som bl.a ska lyfta fram betydelsen av FFO (frivilliga försvarsorganisationer). Nu söker de folk knutna till FFO som kan/vill medverka som statister. Inspelningen äger rum i Stockholm.
  • Uppdaterad: 09 OKT 2019 10:18

I höst spelar MSB, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, in en kort film som riktar sig till dem som är ansvariga för krisberedskap och totalförsvar på myndigheter, kommuner och företag med syftet att få dem att lära sig mer om frivilliga försvarsorganisationer och dess medlemmar, och vad ni kan hjälpa dem med.

I filmen vill MSB visa upp engagemanget, kompetensen och viljan att bidra till ett säkrare Sverige hos er som är medlemmar i en FFO, frivillig försvarsorganisation - vilket Svenska Skyttesportförbundet är - och MSB hoppas att du vill vara med!


Kulturhuset Subtopia i Alby är inspelningsplatsen

Inspelningen kommer att ske på eftermiddagen den 4 november. Platsen är Subtopia i Alby utanför Stockholm. Gemensam transport från centrala Stockholm kommer finnas för de som inte kan eller vill ta sig till inspelningsplatsen själva. Mer information och detaljer om inspelningen får du genom att registrera ditt intresse på länken här.

Sista anmälningsdag är 31 oktober så anmäl dig så fort som möjligt. 

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WEBBSHOPSAMARBETSPARTNERS

 Norma Logo wwwSponsorerVÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link