Hoppa till sidans innehåll

Lanseringen av Skyttesportappen försenad

13 SEP 2019 13:16
Lanseringen av Skyttesportappen har dessvärre dragit ut på tiden. Detta pga att Apple funnit brister i den versionen vi laddat upp och därför inte kunnat godkänna den. Vi arbetar intensivt med att lösa detta så snabbt som möjligt.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2019 13:16

Apple har nekat oss publicering av Skyttesportappen. Orsaken är, enligt ett e-postmeddelande från dem, att vår träningsdagbok inte är en färdigställd funktion ännu. Appen har inte blivit godkänd av Google heller och vi misstänker att orsaken är den samma även om vi inte fått någon återkoppling från dem.
Träningsdagboken är fortfarande under utveckling och vi hade valt att tillsvidare ha en popup-ruta med info om att funktionen kommer snart. 
Den lösningen ogillades tydligen av Apple och vi har därför fått hitta på en snabb, alternativ lösning för att kunna få appen godkänd och publicerad så snabbt som möjligt. 

Efter en kvick brainstorm-session med programmerarna på Ågrenshuset har vi gemensamt fattat beslutet att skapa en väldigt förenklad och provisorisk träningsdagbok, som endast innehåller en datumkalender där användaren kan göra textinlägg och spara. Funktionen går givetvis att använda men vi rekommenderar att de som har för avsikt att börja nyttja denna funktion väntar tills vi släpper den fullt utvecklade versionen av träningsdagboken, som förhoppningsvis blir klar till januari 2020.

Update 15:10
Appen är nu pånytt uppladdad på App Store och Google Play och vi håller tummarna för att den nu går igenom deras granskning. Håll tummarna! 

Richard Gardt
Kommunikatör och appansvarig


Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WEBBSHOPSAMARBETSPARTNERS

 Norma Logo www
SponsorerVÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link