Hoppa till sidans innehåll

Erika Öhrling – ny medarbetare på kansliet

02 MAR 2020 08:30
SvSF:s kansli har förstärkts med en till föreningsutvecklare. Erika Öhrling är utbildad idrottspedagog och har tidigare bl.a arbetat på skidskytteförbundet. ”Ska bli roligt att få jobba med skytte igen, något som jag verkligen älskar”, säger Erika.
  • Skapad: 02 MAR 2020 08:30

Sedan en vecka tillbaka har kansliet förstärkts med ytterligare en föreningsutvecklare. Hon heter Erika Öhrling och kommer ursprungligen från Sollefteå men är numera bosatt med sin familj i Vallentuna utanför Stockholm. Hon är utbildad idrottspedagog och har tidigare arbetat som föreningsutvecklare inom Svenska Skidskytteförbundet och Cricketförbundet.
- Jag har utövat idrott sedan tidig ålder men fastnade till slut för skidskytte, eftersom jag tyckte att det var roligt att blanda det fysiska med det mentala, berättar Erika.
- Det känns roligt att få jobba med skytte igen, något som jag verkligen älskar. Ser fram emot att få träffa många nya människor och att använda mina erfarenheter för att stötta föreningar i deras utveckling, säger Erika.

Förbundschef Jonas Edman är mycket nöjd med kansliets senaste rekrytering och betonar att Erika blir en förstärkning till vår organisation, där hon kommer bidra med sin kompetens och erfarenhet.
 - Denna tjänst är ganska vid till sin karaktär, hon kommer hjälpa och stötta föreningar i stort som smått. Utöver det kommer hon att ha lite extra fokus på Target sprint, Strategi 2025, jämställdhet och integrering , säger Jonas Edman och utvecklar: ”Som ett första steg kommer hon, tillsammans med vår andra föreningsutvecklare, Alexander Carlsson, göra en genomlysning av våra föreningar och undersöka hur det står till med föreningsledare/tränare. Hur ser utbildningsnivån ut? Hur ser utbildningsbehoven ut? Hur är fördelningen mellan unga och äldre ledare, hur är fördelningen mellan könen? Det är också möjligt att hon, framöver, kommer att jobba med MSB och Parasport.”

Vi hälsar Erika Öhrling varmt välkommen till Svenska Skyttesportförbundet.

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP

VÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link