Hoppa till sidans innehåll

Lansering av Utbildningsportalen

16 DEC 2019 13:07
Idag lanseras Svenska Skyttesportförbundets Utbildningsportal. I Utbildningsportalen samlas Svenska Skyttesportförbundets digitala utbildningar och gör dem mer lättillgängliga när det är möjligt att göra dem över nätet.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2019 13:07

Idag lanseras Svenska Skyttesportförbundets Utbildningsportal som en del i satsningen mot idrottens Strategi 2025 där vi digitaliserar vårt utbildningsmaterial. Först ut i Utbildningsportalen har vi våra Skyttekortsutbildningar som fr.o.m. idag är möjliga att göra i digitalt format. Här är de ett alternativ till de befintliga Skyttekortsutbildningarna som görs tillsammans med en examinator. Läs mer om Skyttekortet.Genom att utbildningarna nu digitaliseras och går att göra över nätet kan du själv bestämma tid och plats för när du väljer att gå en utbildning.
Allt material, både texten i utbildningarna, instruktionerna på sidan såväl som frågorna och svarsalternativen är inlästa så de går att lyssna på. Detta underlättar för fler att ta del av utbildningarna.
Allt som görs i en utbildning sparas och man kan närsomhelst avbryta för att komma tillbaka vid ett senare tillfälle och fortsätta där man lämnade den. Examinationen sker i form av frågor som ska besvaras och rättas automatiskt direkt efter att de skickats in, efter utbildningen skickas ett kursintyg automatiskt till skyttens mailadress. När utbildningen är genomförd registrerar kansliet detta och skickar ett bekräftelsemail, därefter är utbildningen helt klar och godkänd.

Under 2020 kommer fler utbildningar att digitaliseras och läggas in i Utbildningsportalen.

Utbildningsportalen hittas på: utbildning.skyttesport.se

För mer information, besök vår sida om Utbildningsportalen och vanliga frågor och svar om Utbildningsportalen.

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP

VÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link