Hoppa till sidans innehåll

Informationsmaterial


Svenska Skyttesportförbundet tog under 2012 fram en serie informationsmaterial som föreningar och SDF kan använda i rekryteringssyfte. Vissa material finns i tryckt form att beställa från kansliet. Annat material kommer att finnas som nedladdningsbara pdf:er som föreningen själv kan trycka upp/skriva ut. Här kommer du att kunna hitta allt material som finns tillgängligt.

För beställning

För att beställa tryckt material, sätt in totala summan för din beställning på SvSF:s bankgiro 834-7718. Ange vad beställningen gäller, ditt/föreningens namn och leveransadress i meddelandefältet.

 

Är du intresserad av att börja skjuta och vill ha en broschyr för att läsa mer om sporten? Maila då SvSF på This is a mailto link och ange till vilken adress du önskar få broschyren!

 

Skyttebroschyr
I text och med många inspirerande bilder ger denna 12-sidiga broschyr grundläggande information om skytte och de grenar som bedrivs inom SvSF. Broschyren finns att beställa från kansliet.

Här kan ni se broschyren som pdf.

 

Kostnad för 0-50 exemplar: 100 kronor (motsvarar frakten.). Kontakta kansliet för mer information på e-post: This is a mailto link

Under 2021 gjordes en ny, uppdaterad informationsbroschyr. Denna hittar du digitalt på följande länk: Kom till skott - börja skjuta med oss 
Denna broschyr kan kansliet skicka ut till föreningar och distrikt utan konstnad. Maila till This is a mailto link

skyttebroschyr2012 www

 

Informationsblad

Nu finns informationsblad att hämta som är anpassade efter de olika grenarna som bedrivs inom SvSF. Dessa innehåller grundläggande fakta samt citat från skyttar från respektive gren.

 

Informationsbladen går att ladda hem som PDF-fil och är klara att skrivas ut i A5-format. Kom ihåg att skriva ut bladen dubbelsidigt!

 

Klicka på bilderna för att se informationsbladet som PDF.

Gevär

Pistol

Lerduva

Viltmål

 internetbild_gevar informationsblad_pistol  internetbild_lerduva  internetbild_viltmal 

 

Affischer

Inom SvSF skjuter vi gevär, pistol, viltmål och lerduva och för varje gren finns det en affisch. Affischerna pryds av några av våra duktiga svenska skyttar, tillsammans med mindre bilder som visar på bredden i skyttet. Det finns ett vitt fält där det finns möjlighet att skriva.

 

Kostnad: själva affischen är gratis och kan fås från ert skyttesportdistrikt, alternativt beställas från SvSF:s kansli.

 

Vid beställning från SvSF:s kansli tillkommer en frakt- och emballagekostnad. Kontakta This is a mailto link för beställning. Ange önskat antal av respektive sort.

 

Lerduva

Pistol
affisch lerduva 2012 www affisch pistol 2012 www
Viltmål Gevär
affisch viltmål 2012 www affisch gevär 2012 www
Uppdaterad: 20 FEB 2018 18:31 Skribent: Josefin Warg

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...