Hoppa till sidans innehåll

Pokalrensaren i Rommehed.

2014-09-14 15:40
Olle, Patrik och Johannes vann varsin klass på Pokalrensaren
  • Uppdaterad: 2016-06-07 17:28

Korthållsskytte var det som sköts denna soliga höstdag i Rommehed. I klassen Liggande med kudde var det trippel Tierp i toppen och vann Johannes Mattson på 333p efter att ha skjutit upp sig från andra platsen vid finalstart. Två blev Erik Jerkérs, 330p och trea blev Hampus Ohlström, 328p. Tyvärr hann ungdomsvinnarna åka innan de blev fotade :-(

 

I klassen Liggandde utan kudde var det åter dubbelt Romme i toppen med Patrik Johansson som vann på fina 341p och Olle Gabrielsson tog andraplatsen med 336p. Trea blev Stefan Bengtsson, Ludvika med 331p.

 

I Ställningsklassen var det samma skyttar från liggklassen som intog pallplatsen men nu i lite annan ordning. Vann gjorde Olle med 325p, Tvåa blev Stefan, 320, och trea blev Patrik med endast en poäng mindre än Stefan.

 

Prisbordet för dagen var Falu Skyttegilles sista kvarvarande vandringspriser. Och trots att priserna var gamla innehöll tävlingen lite nytänkande då det endast fanns tre klasser, och man kunde själv välja vilken klass man sköt i, samt att man kunde skjuta igen för att förbättra resultatet.

 

Bild. Olle G, Patrik J och Stefan B

Text och Foto: Sven Olsson

 

 

Resultat Kh: Pokalrensaren KH 2014 Rommehed 13 Sept

Skribent: Bo Knoblauch
Epost: This is a mailto link
Inbjudan & Resultat
Nyheter & Tips
Skicka in här

This is a mailto link

 


skytteonline
 

Vi kopplar ihop skyttar!

"Live" Tävling & Träning


Bo Knoblauch
070-769 78 30  

Administratör

Skyttesport Värmland


Annonser

 

 

 

skytteserv rund_1