Hoppa till sidans innehåll

Aktuella utbildningar


Här hittar du aktuella utbildningar från Svenska Skyttesportförbundet och skyttets distriktsförbund. Använd sökfunktionen för att hitta det du letar efter eller gå längre ner på sidan och titta på vad vi erbjuder runt om i landet.

Saknar du en utbildning i listan här nedanför kan du hitta den genom att ändra under Utbildningar i ditt distrik till att söka på Hela Sverige.

Har du frågor kring utbildningarna kontaktar du kansliet på This is a mailto link eller på telefon 08-699 63 70.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Föreningstränarutbildning Gevär

Vill du som förälder/skytte/ledare/tränare i föreningen fördjupa dig i säkerhet, träningslära, regler, skjutteknik och skjutställning? Då ska du fortsätta att läsa denna inbjudan till en spännande utbildningshelg. Den 2/24 till 2/25 kl 9.00 - 18:00 genomför TVÖR föreningstränarutbildning gevär nere i Tibble hallen. Utbildningen är det sista steget för att bli en föreningstränare inom Svenska Skyttesportförbundet. Du behöver ha gått Biträdande Föreningstränarutbildning Gevär eller ha erfarenhet av att träna skyttar samt att ha skjutigt innan. Känner ni att ni inte uppnår kraven? Ingen fara, kontakta i sådant fall Viktor så löser vi det,
Kontaktperson: Viktor Stålhandske Datum: 2018-02-24 - 2018-02-25 Plats: TibbleHallen Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Biträdande föreningstränare pistol

Vill du som förälder/ledare/ny tränare i föreningen gå en grundutbildning i säkerhet, regler, skjutteknik och skjutställning? Då ska du fortsätta att läsa denna inbjudan till en spännande utbildningsdag. Söndagen den 4 mars kl. 09.00-17.00 genomförs Svenska Skyttesportförbundets biträdande föreningstränarutbildning i Öckerö Skyttecenter, Andvägen 16. Utbildningen är första steget för att bli en föreningstränare inom Svenska Skyttesportförbundet. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå utbildningen!

Kontaktperson: Lars Erik Bjuhr Datum: 2018-03-04 Plats: Öckerö Skyttecenter Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Föreningstränare pistol

Vill du utveckla dig som tränare i din förening? Jobba mer planerat, målinriktat och med mer kunskap om skjutteknik för att kunna förbereda skyttar inför tävlingar. Då ska du fortsätta att läsa denna inbjudan till en spännande utbildningshelg i Öckerö Skyttecenter den 7-8 april.  Utbildningen startar på lördagen kl. 09.00 och avslutas kl. 17.00 på söndagen. Föreningstränarutbildningen genomförs utifrån Svenska Skyttesportförbundets utbildningsstrategi. Du behöver inte ha någon förkunskap, men det är en fördel om du har gått biträdande föreningstränarutbildningen eller har en viss erfarenhet kring grunderna i Skyttesport.

Kontaktperson: Lars Erik Bjuhr Datum: 2018-04-07 - 2018-04-08 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
 

Postadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link