Hoppa till sidans innehåll

Aktuella utbildningar


Här hittar du aktuella utbildningar från Svenska Skyttesportförbundet och skyttets distriktsförbund. Använd sökfunktionen för att hitta det du letar efter eller gå längre ner på sidan och titta på vad vi erbjuder runt om i landet.

Saknar du en utbildning i listan här nedanför kan du hitta den genom att ändra under Utbildningar i ditt distrik till att söka på Hela Sverige.

Har du frågor kring utbildningarna kontaktar du kansliet på This is a mailto link eller på telefon 08-699 63 70.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Biträdande Föreningstränarutbildning Gevär

Vill du som förälder/ledare/ny tränare i föreningen gå en grundutbildning i säkerhet, regler, skjutteknik och skjutställning? Då ska du fortsätta att läsa denna inbjudan till en spännande utbildningsdag. Lördagen den 25 november kl. 09.00-16.00 genomförs Svenska Skyttesportförbundets biträdande föreningstränarutbildning på Rävanäsets Skjutbana i Hammarstrand. Utbildningen är första steget för att bli en föreningstränare inom Svenska Skyttesportförbundet. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå utbildningen!

Kontaktperson: Cecilia Augustsson Edstam Datum: 2017-11-25 Plats: Hammarstrand Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Domarkurs Gevär-C och Pistol-C

C-domarkurs erbjuds elever från skyttegymnasiet i Sävsjö och är samtidigt öppen för andra intresserade.

Efter godkänd kurs ska deltagarna erhålla nationell C-domarlicens Gevär eller Pistol och därmed kunna verka i jury för rankingtävlingar, bli en duktig funktionär på tävlingar samt känna till skyttarnas skyldigheter och rättigheter i reglementsfrågor.

Vi börjar på fredag kväll 18 och är klara lördag 18 och håller till i Sävsjö skyttecenter.

Vid för få anmälningar kan kursen bli inställd. Om detta inträffar betalar vi endast tillbaka anmälningsavgift medan deltagarna själva får stå för andra kostnader som inte kan avbokas. Beställ eventuella resor med avbeställningsskydd!

Kontaktperson: Jan Olof Olsson; This is a mailto link Datum: 2018-02-02 - 2018-02-03 Plats: Sävsjö Skyttecenter Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
 

Postadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link