Hoppa till sidans innehåll

Föreningstränarutbildning Gevär

Vill du som förälder/skytte/ledare/tränare i föreningen fördjupa dig i säkerhet, träningslära, regler, skjutteknik och skjutställning? Då ska du fortsätta att läsa denna inbjudan till en spännande utbildningshelg. Den 2/24 till 2/25 kl 9.00 - 18:00 genomför TVÖR föreningstränarutbildning gevär nere i Tibble hallen. Utbildningen är det sista steget för att bli en föreningstränare inom Svenska Skyttesportförbundet. Du behöver ha gått Biträdande Föreningstränarutbildning Gevär eller ha erfarenhet av att träna skyttar samt att ha skjutigt innan. Känner ni att ni inte uppnår kraven? Ingen fara, kontakta i sådant fall Viktor så löser vi det,

Utbildningen är uppdelad i 4 block om vardera fyra timmar utbildningstimmar.  På lördagen går vi genom de två blocken som är gemensamt för alla och ger dig kunskaper om organisation, ledarskap, säkerhet och träningslära. På  söndagen går vi de två blocken som är specifik till gevär. Under dagarna kommer vi varva teori och praktik och det ges utrymme för deltagarna att ta upp egna frågor och funderingar kring aktuella utbildningsämnen. När dagen är avslutad hoppas vi att du ska fått med dig mycket nyttigt som kommer att hjälpa dig i ditt fortsatta engagemang för skyttet i din förening samt förbättra ditt skytte.

Medlemmar samt passiva medlemmar i TVÖR skytteförening kontakta Viktor Stålhandske innan betalning.

Utskick med kursmaterial samt vägbeskrivning kommer skickas senast två veckor innan. Ta kontakt med Viktor om ni inte fått det innan två veckor före kursdatumet.

Vid frågor kontakta Viktor stålhandske, This is a mailto link, 0729784684.

Kursledare: Viktor Stålhandske
 

Postadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link