Hoppa till sidans innehåll

Aktuella utbildningar


Här hittar du aktuella utbildningar från Svenska Skyttesportförbundet och skyttets distriktsförbund. Använd sökfunktionen för att hitta det du letar efter eller gå längre ner på sidan och titta på vad vi erbjuder runt om i landet.

Saknar du en utbildning i listan här nedanför kan du hitta den genom att ändra under Utbildningar i ditt distrik till att söka på Hela Sverige.

Har du frågor kring utbildningarna kontaktar du kansliet på This is a mailto link eller på telefon 08-699 63 70.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Föreningstränare pistol

Vill du utveckla dig som tränare i din förening? Jobba mer planerat, målinriktat och med mer kunskap om skjutteknik för att kunna förbereda skyttar inför tävlingar. Då ska du fortsätta att läsa denna inbjudan till en spännande utbildningshelg i Öckerö Skyttecenter den 7-8 oktober. Utbildningen startar på lördagen kl. 09.30 och avslutas kl. 17.00 på söndagen. Föreningstränarutbildningen genomförs utifrån Svenska Skyttesportförbundets utbildningsstrategi. Du behöver inte ha någon förkunskap, men det är en fördel om du har gått biträdande föreningstränarutbildningen eller har en viss erfarenhet kring grunderna i Skyttesport.

Kontaktperson: Lars Erik Bjuhr Datum: 2017-10-07 - 2017-10-08 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
 

Postadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link