Hoppa till sidans innehåll

Aktuella utbildningar


Här hittar du aktuella utbildningar från Svenska Skyttesportförbundet och skyttets distriktsförbund. Använd sökfunktionen för att hitta det du letar efter eller gå längre ner på sidan och titta på vad vi erbjuder runt om i landet.

Saknar du en utbildning i listan här nedanför kan du hitta den genom att ändra under Utbildningar i ditt distrik till att söka på Hela Sverige.

Har du frågor kring utbildningarna kontaktar du kansliet på This is a mailto link eller på telefon 08-699 63 70.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

C-domarutbildning för de olympiska grenarna och Nordisk Trap

Efter förra årets lyckade pilotprojekt inbjuder Lerduvesektionen till C-domarutbildning för de olympiska grenarna och Nordisk Trap. Kursdeltagarna får efter genomförd kurs nationell behörighet som domare i alla dessa discipliner och bidrar till att vi kan uppfylla Skyttesportförbundets krav på att ha licensierade domare i tävlingsjuryn.

Syfte/mål med Nationell domarutbildning Lerduva:

  • Del i arbetet att öka regelkunskaperna vid tävlingar.
  • Vara ett stöd för arrangörer vid nationella tävlingar.
  • Deltagarna i kursen får uppdrag att vara med i jury vid nationella tävlingar (SM, kvaltävlingar mm). Medför att ett av kraven har säkerställts för möjligheten att sätta svenskt rekord enligt stadgorna.
  • Möjlighet att gå vidare mot internationell B-domarlicens.
Kontaktperson: Ulla Samuelsson Datum: 2017-03-18 - 2017-03-19 Plats: First Hotell Jönköping Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Föreningsledare utbildning

Kontaktperson: Christian Erlandsson Datum: 2017-05-20 - 2017-05-21 Plats: Söraby Skjuthall, Rottne Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
 

Postadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link