Hoppa till sidans innehåll

14 pistolskyttar på GP-tävlingar i Polen

2017-11-02 16:08
Pistolsektionen har en mycket stor trupp till GP-tävlingarna Baltic Cup, Amicus Cup och Super Final i Leba i Polen. Tre damjuniorer, en dam, två herrjuniorer och åtta herrseniorer kommer att göra sitt yttersta den 2-5 november 2017.
  • Uppdaterad: 2017-11-02 23:33

 

Den svenska truppen med pistolskyttar är från det vi kallar toppgruppen och delar av skyttarna som finns i det som har arbetsnamnet utvecklingsgruppen.

Från toppgruppen deltar; Vendela Sörensson, Öckerö, Magnus Palmgren, Karlstad, Per-Anders Lander, Säffle, Pontus Olsson, Helsing borg och Oscar Nilsson från Lönsboda, ledare är Jonas Fyrpihl.

Från utvecklingsgruppen deltar: Sara Palmgren, (Karlstad) Kungälv, Sarah Broms Söberg, Uppsala, Jenny Andersson, Öckerö, Simon Lander, Säffle, Erik Svensson, Mjölby, Morgan Johansson, Stockholm, Staffan Juskär, Västerås, Oskar Ekblad, Göteborg och Bernt Alpenhoff från Malmö. Ledare är Lars Erik Bjuhr.

Toppgruppen åker med elitmedel och utvecklingsgruppen och på egen bekostnad, med ett litet ekonomisk stöd från sektionen. Några av deltagarna i utvecklingsgruppen har också elitstödsmedel från sina föreningar och distrikt.

Grand Prix tävlingarna i Leba i Polen består av Baltic Cup som skjuts imorgon fredag och Amicyus Cup som skjuts på lördag. På söndag arrangeras Super Final som är en mixtävling med en kvinnlig och en manlig skytt i laget. Vi har anmält fyra lag och lagen består av Vendela Sörensson tillsammans med Per-Anders Lander, Sarah Broms Söberg tillsamans med Oscar Nilsson, Sara palmgren tillsammans med Morgan Johansson samt Jenny Andersson tillsammans med Bernt Alpenhoff. Sverige har att försvara fjolårssegern där Oscar och Vendela vann denna Super Final.

Vi återkommer med resultat kommande tävlingsdagar.

Skribent: Lars Erik Bjuhr
Epost: This is a mailto link
Inbjudningar publiceras via
nya IndTA 2.0
----------------------------------
Resultat publiceras via nya IndTA 2.0 både som pdf och via csv-fil.
Tillsvidare fortsätter vi skicka in resultat som underlag ranking till
----------------------------------
Regelfråga Pistol? Maila
This is a mailto link
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

WebbshopSamarbetspartners

 Norma Logo www

Gyttorp_logo_hogerspalt


SponsorerSvSF i sociala medier

FB Youtube Insta logos


Till SvSF:s Facebooksida. Till SvSF på Youtube Till SvSF:s på Instagram

 Tidningen Svensk Skyttesport

 Svensk Skyttesport banner

TävlingarPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link