Hoppa till sidans innehåll

Styrelse- och årsmöte 2-3 mars 2013

2013-03-10 18:37
Lerduvesektionen genomförde styrelsemöte och sektionsårsmöte den 2-3 mar 2013. Vi blev underbart servade av Nimrod SSF och passade även på att skjuta det prestigefyllda sektionsmästerskapet i lerduveskytte. Även detta året var det Patrik Nilsson som drog det längsta strået, dock efter en spännande särskjutning med Christer Svensson.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 17:39

På styrelsemötet beslutades att adjungera Anders Günther till styrelsen som ansvarig för Field Target. Grenen har upptagits i förbundet och förbundsstyrelsen har beslutat att Lerduvesektionen ska administrera grenen. Den nya grenen är luftgevärsskytte mot fallmål som utövas utomhus på avstånd upp till 50 meter. I dagsläget är det c:a 10 föreningar som skjuter grenen. Regler och ytterligare information kommer på hemsidan och i tidningen.
Styrelsen beslutade att föreslå Anton Jönsson Landskrona-Saxtorps Jsk som mottagare av Skyttesportens vänners stipendium.
Vi saknar arrangörer för SM i Sporting och Dubbeltrap. Förening som är intresserad av att genomföra dessa arrangemang ombedes kontakta sektionen.
Förbundet har blivit medlemmar i Compak Sporting vilket betyder att svenska skyttar kan deltaga i utländska arrangemang i denna gren. Regler för grenen kommer att översättas och publiceras på hemsidan.
Årsmötet var en trist tillställning. Endast en person, förutom sektionsstyrelsen, suppleanter och kökspersonal kom till mötet. Inte ens valberedningen fanns på plats. Turligt nog hade 2 personer giltiga fullmakter.
Michael Strindholm ledde förhandlingarna. Verksamhetsberättelsen presenterades och en granskningsrapport översänd per e-post upplästes, varefter den ende röstberättigade i frågan beviljade sektionsstyrelsen ansvarsfrihet för 2012.
Olov Karlsson föredrog verksamhetsplan och budget varefter val förrättades. Den enda förändringen i styrelsen blev att Bengt Larsson invaldes i stället för Derek Martin som av hälsoskäl avböjt omval.
Till valberedning valdes Derek Martin och Lars Wiström och den tredje platsen är vakant. Förslag på ett tredje namn emotses!
IndTa debatterades och ifrågasattes av några mötesdeltagare.
Diplom till Svenska mästare och Riksmästare utdelades i vanlig ordning och dessa kommer att via grenledarnas försorg överlämnas till mottagarna.
Nimrod SSF tackades med diplom för all hjälp i samband med styrelse och årsmöte.

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsplan 2013

Budget 2013

Skribent: Lars-Eric Söderberg
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------

Bankgiro för start-tjugan
5779 - 1287
Ange även gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WebbshopSamarbetspartners

 Norma Logo www


Gyttorp_logo_hogerspalt


SponsorerSvSF i sociala medier

FB Youtube Insta logos


Till SvSF:s Facebooksida. Till SvSF på Youtube Till SvSF:s på Instagram

 Tidningen Svensk Skyttesport

 Svensk Skyttesport banner

TävlingarPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link