Hoppa till sidans innehåll

SvSF söker en kommunikatör och redaktör

2017-11-13 10:03
Svenska Skyttesportförbundet söker en ny kommunikatör och redaktör med placering på kansliet i Stockholm.
  • Uppdaterad: 2017-11-13 10:03

Om Svenska Skyttesportförbundet

Svenska Skyttesportförbundet (SvSF) är ett specialidrottsförbund inom Riksidrottsförbundet. SvSF verkar för att den svenska skyttesporten ska vara en idrott för så många som möjligt, så länge som möjligt och ha ett skytte i världsklass. Verksamheten är byggd på ett kompetent centralt kansli som stödjer skytteorganisationen, vilken består av såväl anställd personal och ideella krafter.

Vår värdegrund är gemenskap, ansvar, rättvisa, demokrati och jämlikhet.

Om tjänsten
Tjänsten innefattar bland annat att kommunicera om och från förbundets verksamhet på förbundets hemsida, i sociala medier, genom trycksaker och genom kontakt med media. Pressarbete i samband med tävlingar ingår och du kommer bland annat att rapportera om vårt lerduvelandslag, ett av världens bästa, med flera OS-medaljörer.

I tjänsten ingår också att vara redaktör och ansvara för produktion och utveckling av förbundets medlemsmagasin Svensk Skyttesport, som ges ut i fyra nummer per år med en upplaga på cirka 7 000.

Tjänsten är en heltidstjänst och placeringsort är Stockholm. Tjänsten innebär en del resor. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde till tjänsten snarast möjligt.

Din profil
Du ska vara lösningsfokuserad och ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. God kunskap och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, du rör dig vant i sociala medier. Du bör kunna planera och organisera ditt arbete väl och ha lätt för att samarbeta med olika människor.

Vi söker dig som har utbildning inom media och kommunikation och som har arbetat minst ett år som kommunikatör, informatör eller journalist. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kommunikation i en ideell organisation.

Som person tror vi att du är flexibel och lyhörd och har en stark vilja att lära dig nya saker, är social och som är van vid att arbeta med och upprätthålla ett stort och brett kontaktnät. Ett idrottsintresse är givetvis ett plus!

Ansökan
Ansökan skickas till This is a mailto link senast 15 december. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra intervjuer under ansökningstiden. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt löneanspråk.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

För mer information kontakta Skyttesportförbundets generalsekreterare Patrik Johansson på telefon 08-699 63 76. Facklig kontaktperson Michael Normann, Unionen, 08-699 63 77.

Svenska Skyttesportförbundet, SvSF, är en ideell organisation som samlar svenska skyttesportföreningar. SvSF är medlem i Riksidrottsförbundet, Sveriges Olympiska Kommitté och europeiska och internationella skytteförbund. SvSF är samtidigt även en frivillig försvarsorganisation. SvSF har cirka 100 000 medlemmar i knappt 1100 föreningar.

Skyttesportförbundets verksamhetsidé:
- vi arbetar för skyttet som en idrott, med samhällsansvar, där alla kan delta på sina villkor.
- vi verkar för skytte som en stor och populär breddidrott med en framgångsrik elit.
- vi tillvaratar olika grenars intressen varvid stor variation ska råda.

Skribent: Patrik Johansson
Epost: This is a mailto link

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

WebbshopSamarbetspartners

 Norma Logo www

Gyttorp_logo_hogerspalt


SponsorerSvSF i sociala medier

FB Youtube Insta logos


Till SvSF:s Facebooksida. Till SvSF på Youtube Till SvSF:s på Instagram

 Tidningen Svensk Skyttesport

 Svensk Skyttesport banner

TävlingarPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link