Hoppa till sidans innehåll

SvSF bjuder in till 2018 års skytteforum

2018-10-05 12:44
Svenska Skyttesportförbundet välkomnar distrikt och sektioner till årets Skytteforum som genomförs helgen 24 - 25 november i Bromma. Vi börjar klockan 10.00 på lördagen och avslutar ca 14.00 på söndagen.
  • Uppdaterad: 2018-10-05 12:44

Årets skytteforum tar plats den 24 - 25 november på hotellet Best Western PLUS Sthlm Bromma. I vanlig ordning blir det en helg där förbundsstyrelsen, distrikt, sektioner och kanslirepresentanter möts och diskuterar viktiga frågor för skyttesporten.

Årets forum kommer att handla om vad förbund, distrikt och föreningar ska göra kopplat till RF:s agenda 2025 och det arbete som förbundsstyrelsens utvecklingsgrupper påbörjat. Förbundet önskar därför att de som kommer från distrikten har ett genuint intresse för framtidsfrågor.

Distrikten får representeras av högst tre personer, varav en ska vara ungdom (upp till 25 år). Förbundet önskar vidare att en av distriktsrepresentanterna kommer från en förening i distriktet, och att den personen inte sitter i distriktsstyrelsen. Vid deltagande vid Skytteforum förordas att distrikten har en jämn könsfördelning bland sina deltagare.

Redan under fredagen anländer sektionsstyrelserna och genomför styrelsemöten. Dessa styrelser finns sedan på plats under hela helgen.

Anmälan och praktiska detaljer
Den officiella inbjudan med praktiska detaljer samt anmälningsblankett har gått ut via e-post till distrikt och sektioner. Vi ber er inkomma med anmälan senast söndagen den 21 oktober via e-post eller post.

Vid frågor är ni hjärtligt välkomna att kontakta kansliet på 08-699 63 70.

Välkomna!

Skribent: Patrik Johansson
Epost: This is a mailto link

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WebbshopSamarbetspartners

 Norma Logo www


Gyttorp_logo_hogerspalt


SponsorerSvSF i sociala medier

FB Youtube Insta logos


Till SvSF:s Facebooksida. Till SvSF på Youtube Till SvSF:s på Instagram

 Tidningen Svensk Skyttesport

 Svensk Skyttesport banner

TävlingarPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link