Hoppa till sidans innehåll

Snart premiär för vårt nya webb-tv-magasin "Träffsäkert"

2018-06-05 13:10
Måndagen den 11 juni släpper vi ett pilotavsnitt av vårt nya webb-tv magasin "Träffsäkert". Kan ni tänka er? Ett tv-magasin bara om skyttesport! Träffsäkert kommer publiceras på vår Youtube-kanal och finnas länkat på vår hemsida och sociala medier.
  • Uppdaterad: 2018-06-05 13:39

Visst vore det coolt om det fanns ett tv-magasin som helt handlade om skyttesport... och just framförallt om svensk skyttesport.   
Tack vare dagens digitala teknik och internets alla möjligheter är detta en vision som egentligen bara har legat och väntat på att förverkligas - och nu är det dags! 
På måndag den 11 juni är det premiär för pilotavsnittet av Träffsäkert  - Svensk skyttesports alldeles egna webb-tv magasin. (Ett pilotavsnitt är ett slags provavsnitt eller utvärderingsavsnitt av en TV-serie eller en TV-programserie.)Alla som har tillgång till internet kommer kunna se programmet gratis via SvSF:s Youtube-kanal. Vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar hjälper till att sprida programmet viralt genom att dela länkarna till varje nytt avsnitt. På så vis kan vi nå ut till tiotusentals tittare och även nå ut till fler nya människor som ännu inte upptäckt skyttesporten. Konceptet fyller med andra ord flera potentiella funktioner: Marknadsföring av sporten, intern och extern kommuikation samt rekrytering av nya medlemmar. 
Pilotavsnittet kommer finnas länkat (som inbäddat videoklipp) här på hemsidan. Vi kommer även dela länken på vår facebook-sida och Twitter. 

Här på kansliet är vi spända av förväntan och hoppas på positiv respons från er tittare. Men givetvis välkomnar vi även all form av konstruktiv kritik - för vi vill ju utveckla koncpetet vidare och ta det till nästa nivå. Detta är som sagt bara ett pilotavsnitt som gjorts med ganska begränsade resurser. 
Vi på kansliet är övertygade om att detta koncept kommer visa skyttesporten vägen in i framtiden. 

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WebbshopSamarbetspartners

 Norma Logo www


Gyttorp_logo_hogerspalt


SponsorerSvSF i sociala medier

FB Youtube Insta logos


Till SvSF:s Facebooksida. Till SvSF på Youtube Till SvSF:s på Instagram

 Tidningen Svensk Skyttesport

 Svensk Skyttesport banner

TävlingarPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link