Hoppa till sidans innehåll

Nu kan du ansöka om Idrottslyftet för utbildning

22 JAN 2019 08:00
Ska någon i din förening gå utbildning inom Svenska Skyttesportförbundets eller Sisu Idrottsutbildarnas regi 2019? Se då till att söka bidrag för det hos förbundet.
  • Uppdaterad: 22 JAN 2019 08:01Nu har vi öppnat årets ansökning för Utbildning inom Idrottslyftet. Skillnaden i år jämfört med tidigare, är att ansökningstiden är hela året, eller till dess att medlet är slut. Men vet ni redan nu att ni har planerade utbildningar, tveka inte då - ansök direkt.

Denna ändring tillkommer eftersom det kan vara svårt att veta i februari hur många som vill gå en utbildning i till exempel oktober. Dock finns det begränsat med medel, så det är en fördel att vara ute i god tid. 

För er som vill ansöka om Idrottslyftet för projekt rörande satsningar på elektronik är ansökningsperioden 1-28 februari. 
Har er förening ett projekt som rör jämställdhet/inkludering gäller följande ansökningsperioder för 2019: 1-28 februari  samt 1-31 augusti. 

Idrottslyftet är statliga bidrag till idrottsrörelsen och är öronmärkta för att stärka upp idrotten för barn och ungdomar i åldern 7–25 år.  Ledarna utgör en viktig roll i föreningarnas dagliga verksamhet och vi på Skyttesportförbundet är måna om att stötta deras arbete. 

Så har er förening ledare som tänker utbilda sig i år, logga in i IdrottOnline och klicka er vidare till Idrottsmedel för att göra er ansökan till utbildningsmedel 2019.

Frågor?
Kontakta föreningsutvecklare Alexander Carlsson
Tel: 08-699 63 75
Mail: This is a mailto link

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WebbshopSamarbetspartners

 Norma Logo www


Gyttorp_logo_hogerspalt


SponsorerSvSF i sociala medier

FB Youtube Insta logos


Till SvSF:s Facebooksida. Till SvSF på Youtube Till SvSF:s på Instagram

 Tidningen Svensk Skyttesport

 Svensk Skyttesport banner

TävlingarPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link