Hoppa till sidans innehåll

Lös tävlingslicens inför sommarens tävlingar!

2017-05-18 12:00
En härlig tävlingssommar väntar för dig med tävlingslicens för 2017. Har du inte redan tävlingslicens, passa på att lös den senast den 26 maj (via bankgiro) eller den 29 maj (via tävlingskalendern) så får du dessutom hem årets andra skyttemagasin!
  • Uppdaterad: 2017-05-18 12:38

SvSF:s tävlingslicens för 2017 ger dig möjlighet att delta i skyttetävlingar inom Svenska Skyttesportförbundet (SvSF). Du som har tävlingslicens erhåller även tidningen Svensk Skyttesport hem i brevlådan. Årets andra nummer är på gång och vill du hinna få hem det ska du ha löst licens enligt datumen som anges ovan.

Om du vet att du ska vara med i en tävling under 2017 så vänta inte till sista minuten med att lösa licens, gör det redan nu istället. Licensen gäller för kalenderåret 2017, 1 januari – 31 december.

Kostnaden är 300 kr för senior och 150 för junior (junior är du till och med året du fyller 20 år).
Tävlingslicensmedlen går huvudsakligen tillbaka till respektive sektion.

VAD KRÄVS FÖR ATT FÅ EN TÄVLINGSLICENS?

Det som krävs för att få tävlingslicens är att du är medlem i en förening som är medlem i Svenska Skyttesportförbundet. Du ska finnas registrerad i föreningens medlemsregister i IdrottOnline med fullständigt personnummer och, om du vill betala via SvSF:s tävlingskalender, e-postadress. Dessutom måste du ha skyttekort i den gren/de grenar du vill tävla i.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ DIN TÄVLINGSLICENS:

Du kan välja att betala via SvSF:s bankgiro 834-7718. I meddelandefältet anger du ditt IID-nummer och vilken sektion du vill att pengarna ska gå till (Gevär, Lerduva, Pistol eller Viltmål).

I år kan du också köpa din licens direkt i SvSF:s tävlingskalender på sidan www.indta.se. Genom detta alternativ så blir din licens registrerad direkt vid köpet.
För att logga in i SvSF:s tävlingskalender, gå till www.indta.se och klicka på ditt namn uppe i listen. Klicka sedan på fliken Licenser och Köp. Är du användare börjar du med att klicka på ”Jag är ny användare” och följer instruktionerna för att skapa ett lösenord. Har du några problem med inloggningen så är det bara att ringa eller maila så hjälper vi dig.
Du kan också få mer detaljerad steg för steg-guidning på denna sida under frågan "Hur köper jag min tävlingslicens?".

TÄVLINGSARRANGÖRER SER ATT DU HAR TÄVLINGSLICENS

Tävlingsarrangörer kan liksom tidigare att kunna ta del av vem som har tävlingslicens genom att detta uppdateras löpande i tävlingskalendern. Du som skytt behöver inte ha med dig något fysiskt bevis till tävlingen, men om du nyligen har betalt licensen via bankgiro och ska tävla rekommenderar vi dig att ta med ett kvitto på inbetalningen.

FRÅGOR?
Hör av dig till SvSF:s kansli på 08-699 63 70 (vardagar 9.00-11.30 till 12.30-15.00) eller This is a mailto link.

Skribent: Josefin Warg
Epost: This is a mailto link

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

Webbutik

sport och funktion banner


Samarbetspartners

 Norma Logo www

Gyttorp_logo_hogerspalt

3M_Peltor_190x114

 StadaSverige190x85

 

Tidningen Svensk Skyttesport

 Svensk Skyttesport banner


SvSF i sociala medier
FB Youtube Insta logos


Till SvSF:s Facebooksida. Till SvSF på Youtube Till SvSF:s på Instagram

Postadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link